Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

29/07/2014
VISITA A LA VALL DE CAMPRODON

El dia 29 de juliol,  la gran família del Sol del Solsonès vam anar  d’excursió a Camprodon.
En primer lloc vam anar a visitar la magnífica església de Santa Maria edificada al segle XI amb la finalitat de servir a la població que s'havia establert al voltant del monestir de Sant Pere de Camprodon. En ella vam poder gaudir de la capella dels Dolors i altres elements escultòrics.

Veure galeria

Posteriorment vam visitar el casc antic i el carrer major ple de botigues d’excel·lents aliments propis de la zona fins arribar al Pont Nou, una bellíssima infraestructura, imatge característica de Camprodon. Aquest, d’origen romànic, va ser construït sobre la unió del riu Ter i el Ritort entre 1196 i 1226 i va ser declarat Monument Històric-Artístic en 1976.
Més tard, i abans d’anar a dinar, vam anar a Setcases, capçalera del riu Ter i una població típicament pirinenca, envoltada de paisatges d’alta muntanya que conserva un aire rural i tradicional de temps enrere amb cases antigues de fusta i pedra amb teulades de pissarra.
Va ser una gran diada en la qual vam gaudir de les magnífiques vistes, d’aquest preciós entorn i d’un bon dinar típic de muntanya.
Compartim tots aquesta responsabilitat, que junts i amb sensibilitat i concòrdia podem fer moltes coses.