Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

24/02/2015
EXPLICA’NS LA TEVA EXPERIÈNCIA

El Sol del Solsonès es proposa editar un mini llibre amb diferents experiències de persones que, en algun moment de la seva vida, hagin patit algun tipus de malaltia mental i/o addicció.

L’objectiu és evitar l’estigma que suposen aquest tipus de trastorns, demostrant que qualsevol persona pot arribar a tenir problemes de salut mental , sense que això determini un aïllament social.

 

Les bases per participar són: 

 

1-     Aquest concurs s’adreça a totes les persones de totes les edats. (Si es un menor haurà d’aportar l’autorització paterna)

2-     El tema del relat es salut mental i/o addicció

3-     Les obres presentades podran ser escrites en llengua catalana o castellana

4-     Cada persona podrà presentar  un únic treball

5-     Tindrà una extensió màxima d’una pàgina en paper DIN-4, mecanografiada a doble espai, cos de lletra 12.

6-   S’enviarà una copia per e-mail a la següent adreça soldesolsones@yahoo.es, indicant el nom, cognoms, e-mail i telèfon. En l’edició podrà sortir el nom, les inicials o ser anònim.

7-    El termini d’admissió  serà el 20 de març de 2015

9-     Totes les obres presentades hauran de ser inèdites. Així mateix, la presentació d’una obra comporta que l’autor no té compromesos els drets d’edició i que l’obra no ha estat presentada a cap altre premi o certamen pendent d’adjudicació.

10- La presentació suposa l’acceptació integra d’aquestes bases i condicions generals, així com els drets i obligacions que se’n deriven. Sense prejudici de la propietat intel·lectual de l’autor, els drets de la publicació dels treballs correspondran a l’Associació Sol del Solsonès, la qual podrà reproduir-los fent-hi constar el nom de l’autor.