Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

17/05/2008
Segon Campionat del Club de Golf de la Ribera Salada

El dissabte dia 17 de Maig al Club de Golf Ribera Salada es va celebrar el segon Campionat de Golf la recaptació del qual estava destinada al projecte que porta a terme el Sol del Solsonès Associació de Familiars de Malalts Mentals i Drogodependents.

Imatge de complement

Una comissió del Sol del Solsonès formada pel president Enric Serra, pel mossèn Joan Clos, secretària Trini Esteve i el fotògraf Lluís Closa varen assistir a l’entrega de premis. A l’arribada al club de golf varen ser rebuts pel secretari del Club, senyor Francesc Irla i pel delegat de competició senyor Vicenç González. Tot seguit varen realitzar un recorregut pel camp i varen rebre tota classe d’informació del mateix.

A l’entrega de premis el president del Sol va subratllar el reconeixement i l’agraïment a tots els membres que varen participar en aquest trofeu destinat al projecte del Sol remarcant que és una magnífica zona esportiva, una de les millors d’aquestes contrades i que practicar aquest esport serveix per allunyar les addiccions com és el tabac, l’alcohol, les drogues, i per una millor salut.
El secretari, senyor Irla, va parlar en nom de la junta i del president, senyor Victor Tàpies, absent en aquest acte, per motius de treball.

És digne d’informar l’interès i sensibilitat que tots els participants mostraven amb molta atenció en vers el projecte que està portant a terme el Sol del Solsonès.

Una vegada més agraïm a la junta i als membres i a totes les persones que varen col•laborar en el present esdeveniment.

Una comissió del Club de Golf encapçalada pel seu president, Victor Tàpies, farà entrega personalment de la recaptació del Torneig de Golf a la seu del Sol del Solsonès.