Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

15/12/2007
Un desembre a fons!

Des del Sol del Solsonès hem preparat un mes de desembre ple d’activitats!

Imatge de complement

El dissabte dia 15 a les 10 del matí es celebrarà al Sol del Solsonès el primer Campionat Solidari de Tennis Taula Comarcal del Solsonès, amb motiu de la Marató de TV3, d’on tots els guanys aniran cap a la Fundació Marató de TV3. Les inscripcions són a 3€ i es fan al mateix Sol del Solsonès (carrer Josep M. de Sagarra 3, baixos. Davant del Caprabo). Hi poden participar els aficionats de Solsona i comarca i altres. Vine i batega per la marató.

El campionat és organitzat pel Sol del Solsonès amb la col•laboració del Consell Comarcal i de l’Ajuntament de Solsona.

El diumenge dia 16 hi haurà activitats tot el dia organitzades pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Solsona, amb la col•laboració de les entitats i associacions de la ciutat.

Durant el desembre muntarem el pessebre a l’associació, amb la creació des del Club Social de sis figures representades amb la tècnica del collage.

El dijous dia 20 de desembre a les 6 de la tarda tots els socis, amics i col•laboradors esteu convidats a la tradicional torronada que es celebrarà al club social del Sol del Solsonès.

El dissabte 22 de desembre a les 6 de la tarda inaugurem l’exposició del taller de fotografia del club social del Sol del Solsonès a la Sala Gòtica de l’Ajuntament de Cardona, acompanyat d’un aperitiu. Quedeu tots convidats. Us hi esperem.

L’exposició es podrà visitar totes les tardes de 18.00h a 20.00h fins el diumenge dia 6 de gener, i els caps de setmana al matí de 12.00h a 14.00h.

Us convidem al Caga Tió Popular i gratuït que es celebrarà a la Plaça de l’Ajuntament el dia 24 a les 6 de la tarda, i que organitzem conjuntament amb la UBIC de Solsona.

Així doncs, us esperem a tots. Hi esteu convidats!

Us desitgem a tots unes molt Bones Festes i prosperitat per a l’any vinent.