Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/03/2018
NOU TALLER DE SOCIALITZACIÓ AL SOL DEL SOLSONÈS

 L'Associació "Sol del Solsonès" incorpora a la seva agenda d'activitats, un nou taller que promou i facilita la socialització de les persones usuàries.

És imprescindible socialitzar de manera saludable. Estem en un moment històric on el cara a cara, les converses entretingudes, gaudir de mirar als ulls, analitzar la comunicació no verbal en els altres, estan en crisis a causa de la incorporació de les noves tecnologies, el desinterès pels altres, el ritme diari,etc.

 És habitual trobar persones mirant un telèfon mòbil, en comptes de la persona que està davant nostra, o bé no adonar-nos de la roba que portava posada, un nou pentinat o bé aquells petits detalls que sumen...

Som éssers socials i la interacció amb l'entorn on vivim, la comunicació amb els altres, les habilitats socials, els prejudicis, l'observació i una correcta interpretació ens ajuden a créixer i gaudir del nostre dia a dia.

Des del Sol intentem promoure els beneficis de les relacions amb els altres,  el cara a cara i el caliu de la proximitat amb les persones. Per aquest motiu hem creat el "TALLER DE SOCIALITZACIÓ" on, de manera setmanal, els nostres usuaris i usuàries es beneficiaran de sortides a diferents espais amb la finalitat de gaudir de les relacions socials.

"El més important a qualsevol relació no és allò que obtens, sinó allò que dónes...."