Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

29/03/2008
Sortida al teatre a Mollerussa (29-03-2008):

Aquest passat dissabte una bona colleta del SOL ens vam decidir per anar al teatre a Mollerussa; anàvem a veure l’obra Spotmania protagonitzada pel grup de teatre La Botera de Juneda. L’obra consistia en la crítica i paròdia d’alguns dels anuncis (de televisió en la seva majoria) més emblemàtics. Entorn als seus eslògans es muntaven unes situacions i uns diàlegs d’allò més divertits. Vam riure una bona estona, fou una bona sessió de risoteràpia col•lectiva; en definitiva, vam passar una molt bona estona.

Imatge de complement

Estona que iniciarem a les 20:00h, quan vàrem sortir del SOL amb un microbús, en el qual, la xerinola també va estar assegurada (acudits, cançons,..), el xòfer va quedar ben distret amb la nostra picardia!

Vam arribar a Mollerussa amb temps per sopar, ens portàvem l’entrepà i ens el vam menjar en un bar.

A les 22:00 havia de començar l’obra de teatre però es va retardar una miqueta, creiem que va ser degut a la coincidència amb el partit del Barça, van deixar que acabés (amb una mica de mala fortuna, tot s’ha de dir) perquè algun dels aficionats mollerussencs també pogués gaudir de l’obra de teatre.

En començar l’obra la diversió i les riassades van estar servides.

Però en acabar, encara no en teníem prou i, alguns proposaven d’anar al Big Ben! (no ho vam fer, Solsona ens trobava a faltar!).

El viatge de tornada va ser una mica més “de relax”, alguns fins i tot van aprofitar per fer una vecaineta, però els acudits i les historietes també van continuar.

En arribar a Solsona alguns van anar a dormir i altres vam aprofitar per passar una estona en un bar solsoní.