Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

17/03/2014
REUNIÓ JUNTA COORDINADORA


El passat dia 17 de Març vàrem tindre una reunió de la coordinadora de Salut Mental Catalunya-Terres de Lleida a la ciutat de Cervera, amb l’assistència de Ass. Salut Mental de Ponent, Ass. Salut Mental del Pla d’Urgell, Ass. Salut Mental de la Noguera, Ass. AADDMM Terraferma, Ass. Salut Mental Ondara Sió, Ass. Salut Mental Catalunya i en representació del Sol del Solsonès hi assistiren el president i un membre de la Junta, Mònica. on es varen tractar diferents temes amb les esmentades entitats de salut mental.

Imatge de complement

La nostra província de Lleida i la nostra problemàtica, encara que les entitats siguin diferents, tenen molts problemes en comú, especialment coordinar temes de Salut Mental i addiccions es un camí important que l’hem d’afrontar compartint junts la responsabilitat per millorar la qualitat de vida d’aquests col·lectius.
Agrair des del Sol del Solsonès a totes les Associacions que són membre en ple dret a la coordinadora Terres de Lleida que fa anys que treballem junts i que es va formar a Solsona, anem seguint tots junts els bons camins de Jesús.
“AJUDA’NS A AJUDAR”