Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/06/2013
La Mosca Puck visita els nens del casal multiesportiu de Cardona

 La Mosca Puck visita la piscina municipal de Cardona en aquest calorós juliol per tal de jugar i ballar amb els nens del casal multiesportiu, tot recordant la importància d’una bona alimentació per a fer esport i sentir-nos forts i valents.

Imatge de complement

 El Sol del Solsonès va portar a Cardona el seu espectacle teatral de la Mosca Puck, que forma part de les accions que integren el PLEAS (Pla Estratègic Antidrogues del Solsonès i rodalies) on es fomenten els hàbits saludables. Al espectacle hi van assistir més de cinquanta nens i adolescents d’edats entre els 6 i els 17 anys que van estar acompanyats de monitors, equip tècnic del Sol i el seu president, Enric Serra. Tots ells van participar activament , ballant al ritme de la música i prenent l’esmorzar de la Mosca, que consistia en un batut de plàtan i taronja amb galetes.
Agrair als monitors del casal multiesportiu la seva disponibilitat i actitud al rebre l’espectacle amb les mans obertes i amb una participació molt positiva. Ajudant a l’espectacle a ser el més dinàmic possible.
Des del Sol del Solsonès  volem fomentar els hàbits saludables com a factor de protecció de la nostra salut mental i del nostre benestar psicològic i social.