Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

08/08/2008
Conveni Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys i Sol del Solsonès (PLEAS)

 El passat dia 9 d’agost es va signar el conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de St. Llorenç de Morunys i l’Associació Sol del Solsonès per la redacció del PLEAS.

Imatge de complement

 A l’acte hi van assistir l’alcalde de St. Llorenç de Morunys, senyor Enric Roures, el president de l’entitat Sol del Solsonès, Enric Serra, i el coordinador del PLEAS, doctor Antoni Fernández.

L’ajuntament és molt sensible i reconeix les tasques que està portant a terme el Sol del Solsonès. Durant la reunió es va acordar que per la primavera del proper any es farà una Nit Literària i Musical a St. Llorenç de Morunys, en la qual hi participaran les entitats i les persones de la Vall de Lord amb les seves especialitats literàries i musicals, a la vegada que serà un reconeixement i homenatge als habitants de la Vall de Lord.

Durant els dies de la Festa Major de St. Llorenç el club social del Sol del Solsonès ha exposat una col•lecció de fotografies de diferents llocs de la comarca del Solsonès de la qual donem gràcies a l’Ajuntament i a totes les persones, que han estat moltíssimes, que han visitat i han col•laborat.