Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

12/09/2007
Junta de la FECAFAMM

El passat dia 12 de setembre el Sol del Solsonès va assistir a la junta directiva de la FECAFAMM de Catalunya que es va celebrar a Barcelona. Els temes importants varen ser els següents:

Imatge de complement

La propera jornada “Apropant la recerca en salut mental a la societat”, que tindrà lloc el proper dia 20 de setembre a Barcelona (Auditori ONCE Catalunya). Hi participaran la Hble. Sra. Marina Geli, Consellera de Salut, Sr. Xavier Trabado, president de la FECAFAMM, Hble. Sra. Carme Capdevila, Consellera d’Acció Social i Ciutadania, i diferents personalitats de psicologia i psiquiatria, i de genètica i altres especialitats de medicina.

• Dia Mundial de la Salut Mental que se celebrarà el dia 6 d’Octubre a Vic. Hi haurà esmorzar per gentilesa de Casa Tarradellas, espais lúdics, de participació, una Batucada del grup Brincadeira, una representació artística a càrrec del usuaris dels Serveis de Salut Mental del Consorci Hospitalari de Vic i de la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, un acte institucional, i un dinar de germanor de cloenda.