Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

04/03/2011
EL SOL DEL SOLSONÈS FORMA FUTURS CERAMISTES AMB EL SUPORT D’UNNIM

Des del mes de gener, el Sol del Solsonès, gràcies a l’Obra Social d’Unnim porta a terme un curs de ceramistes.

CERAMISTES UNNIM

El curs el fan 15 membres del club social i l’objectiu es donar la formació necessària per poder obtenir una grau de qualificació per quan s’obri un centre especial de treball, ja que així, el producte ceràmic estarà elaborat i acabat amb qualitat i podrem ser competitius davant del mercat. Aquest curs, forma part d’un gran projecte que pretén la inclusió laboral de persones que pateixen malalties mentals i/o addiccions.


Gràcies a l’Obra Social d’Unnim, les persones que fan el curs, estan adquirint hàbits de responsabilitat, motricitat, memòria, concentració i compromís que fa que l’autoestima els augmenti perquè es senten útils. La inclusió laboral servirà per millorar la qualitat de vida de les persones amb les quals treballem. Tornem a donar les gràcies a l’Obra Social d’Unnim, per fer possible que aquestes persones es sentin útils i felices.


Sol del Solsonès ha rebut 5.000 euros dels últims Premis Socials i Culturals d’Unnim, que han repartit un milió d’euros entre 127 projectes d’entitats sense ànim de lucre de quatre comunitats autònomes.