Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2011
EL SOL A LA FIRA DE SANT ISIDRE

Un any més el Sol del Solsonès ha participat en la Fira de Sant Isidre.

FIRA SANT ISIDRE Veure galeria

 A l’estand del Sol hem realitzat demostracions de com treballem el fang dins les classes que s’estan duent a terme al club social del Sol i també estava a disposició de les persones que volien col·laborar, la venda de diferents productes que s’havien realitzat amb fang, com imants, collarets, polseres, llibretes, entre d’altres. Hem facilitat informació dels nostres projectes mitjançant programes i diversos díptics. En el taulell de l’estand també hi podíem trobar les butlletes per posar nom a “la mosca” la imatge que servirà per fer tots els projectes de prevenció antidroga emmarcats en el PLEAS (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i Cardona). 
En la inauguració de la Fira, l’estand del Sol va ser visitat pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural,Josep María Pelegrí i Aixut, acompanyat de l’alcalde de Solsona David Rodríguez, i per les autoritats del Consell Comarcal del Solsonès.  També va visitar el nostre estand el diputat del PP de Lleida del Congrés, Jose Ignasi Llorens amb el candidat del PP a Solsona.  Ens va visitar l’alcaldable per CiU a Solsona, Esteve Algué, acompanyat de la diputada al Parlament de Catalunya, Mireia Canals. A la cloenda de la Fira ens van visitar el president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert acompanyat del David Rodríguez, Marià Chaure, Joan Solà i Albert Muntada. 

Donem les gràcies a les autoritats, a tots els visitants i als organitzadors de la Fira ja que aquesta és una molt bona manera de fer país i felicitar a l’organització per la nova ubicació de la fira d’entitats. Moltes gràcies.