Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

27/10/2007
Vª nit literaria musical del Sol del Solsonès

Aquest any hem volgut obrir aquesta festa a tota la ciutat de Solsona, doncs és per totes les col•laboracions tant particulars com familiars i usuaris directes a qui volem agrair amb aquesta celebració la implicació rebuda durant tot l’any.

Imatge de complement

Els actes varen començar amb una gran xocolatada popular a la Plaça del Camp, on es van servir més de 200 gots de xocolata amb coca. Amb la panxa ben plena, vam poder divertir-nos de valent amb els tallers infantils, on es va pintar amb les mans de tothom una gran pancarta sota el lema “Solsona dona la mà a la salut mental”, i després de pintar-nos totes les cares amb deu mil colors i formes, vam seguir amb el taller de fang d’on van sortir uns collarets dignes de obres d’art, i que us recordem que es poden passar a recollir a la nostra seu social al Carrer Josep Mª de Segarra, 3 bxos, just davant del Caprabo. No podem parlar d’aquesta festa infantil sense agrair un cop més la imprescindible col•laboració de l’Esplai de Solsona que la va fer possible.

A les set de la tarda, vam tenir el plaer de ser rebuts per l’Alcalde i els regidors i regidores del govern local a l’Ajuntament de la nostra ciutat , al costat del president i vicepresident del Consell Comarcal. On es va fer entrega d’un trabucaire tradicional de Solsona al President de la FECAFAMM i al Director Territorial d’Acció Social i Ciutadania de la Delegació a Lleida de la Generalitat de Catalunya, en reconeixement per la seva col•laboració amb la ciutat i amb el Sol del Solsonès.

Seguidament es va visitar la exposició de fotografia del Taller de Fotos del Club Social, a l’Aula de Cultura de la Caixa Penedès.

A dos quarts de deu es va celebrar la Gran nit literària Musical del Sol del Solsonès, al Teatre Comarcal. On més de 200 persones vam poder gaudir de les actuacions de artistes i entitats culturals de la ciutat i rodalies. Des d’aquí volem agrair un any més haver fet possible una nova edició d’aquesta festa que creix any rere any consolidant-nos amb la vostra confiança com una entitat referent dins la xarxa associativa i social de la comarca.

Pròximament podreu rebre una edició especial del Butlletí de la Associació on es recull tota la informació desglossada d’aquesta vetllada.