Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

15/06/2010
FIRMA DEL CONVENI CAIXA TERRASSA-SOL DEL SOLSONÈS

El passat dimarts 15 de juny, el president Enric Serra, l’educadora Anna Delgado i la tècnica Maria Díaz van firmar amb el director de l’oficina de Solsona, Josep Bajona, el conveni de col·laboració del projecte, “La ceràmica: Pont d’Integració”, seleccionat en la convocatòria d’ajuts a programes socials 2010 de Caixa Terrassa. 

FIRMA CONVENI TERRASSA

Dit projecte servirà per realitzar un estudi sobre la possible comercialització de productes de ceràmica elaborats per usuaris/es del sol del Solsonès, per tal de saber la viabilitat per la futura creació d’un Centre especial de Treball. En aquest estudi es visitaran a diferents ens d’arreu de Catalunya per oferir els nostres productes i la possibilitat d’arribar a acords comercials. Volem agrair a Caixa Terrassa la seva confiança i la sensibilitat de l’obra social per permetre que la qualitat de vida de les persones amb les que treballem, millori. Amb fe i esperança compartim aquesta responsabilitat entre tots.

Des de l'u de juliol de 2010 Caixa Terrassa es dimensiona i es fusiona amb les caixes de Manlleu i Sabadell, que creen Unnim. Serà la tercera caixa d'estalvis més gran de Catalunya i la primera comarcal, amb la finalitat de seguir creant valor social i fer costat els projectes i les iniciatives d'interès que sorgeixin a les comarques d'actuació de l'entitat financera.