Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

17/11/2012
V NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS A CARDONA

Dissabte 17 de novembre es va celebrar al Teatre “Els Catòlics” de Cardona, la cinquena nit literària i musical del Sol del Solsonès, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Cardona, Creu Roja Cardona i el Sol del Solsonès.

Imatge de complement

Abans de començar l’acte es va rebre a la plaça de l’Ajuntament al Honorable Conseller de Benestar Social i Família, Sr. Cleries. El van rebre l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, la regidora de Benestar Social i Família, Elena Xixons, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, altres regidors de l’Ajuntament i membres de Creu Roja Cardona. En aquesta trobada es van intercanviar experiències i es va demanar que es continues treballant en pro de la salut mental i les addiccions. La trobada va acabar amb la signatura del llibre d’honor de l’Ajuntament per part del Conseller Cleries.
La població cardonina va demostrar de nou la seva solidaritat i van omplir el teatre per veure l’acte que va ser presentat per la Marta Muixí. En primer lloc la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Cardona, Elena Xixons, va donar la benvinguda a l’acte i va agrair la participació de tots els artistes i col·laboradors. Seguidament el President del Sol del Solsonès va agrair a tots els presents la col·laboració que el Sol del Solsonès sempre rep de Cardona. A continuació el Conseller de Benestar Social i Família va valorar molt positivament els actes, que com el Sol, s’organitzen per tal de sensibilitzar a la població envers les patologies mentals i les addiccions. Finalment l’alcalde de Cardona va donar les gràcies a tots i a totes i va valorar molt positivament la bona relació i treballs conjunts entre Solsona i Cardona.
La presentadora de l’acte Marta Muixí va donar pas a les actuacions. En primer lloc el ballet d’extraescolars de l’escola Mare de Déu del Carme ens va deixar bocabadats amb el nivell de les petites ballarines. Seguidament els alumnes de l’Escola municipal de Música, Musicant, ens van oferir diferents cançons al so de trompetes i clarinets. Montserrat Canal i Joan Gener van posar la nota poètica de la nit. A continuació el grup Nosaltres ens van oferir diferents peces musicals de caire més modern. Seguidament Roser Sucarrats i Laura de Castellet van interpretar el conte “Griselda, l’amiga més valenta del vescomte de Cardona”. A continuació l’Andrès Morente i el Jordi Quintero ens van interpretar una versió original del Vent, recitant i tocant la guitarra. La part còmica va arribar de mans de Macià Pedrosa. La part country ens va arribar de mans de Granger’s del Berguedà. El Sol Canta en el seu segon any de vida ens va interpretar 3 cançons. Per acabar l’acte la Fònica de Freixinet ens va delectar amb les seves magnifiques veus. Aquest any el nivell ha estat molt alt. Seguidament es va fer el sorteig de l’obsequi del Parador Ducs de Cardona i Vilar Rural i es va entregar als participants, per part de les diferents autoritats un obsequi de ceràmica realitzat des del Sol del Solsonès. Agrair des d’aquí la participació de les autoritats, artistes, presentadors, Creu Roja Cardona, als assistents i a tots els col·laboradors, ja que sense ells aquesta nit no seria possible. Tots amb responsabilitat compartida i seguint els bons camins de la fe i l’esperança, fins l’any que bé a la VI nit. Ben cordialment.