Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

12/05/2007
Donació del club de golf Ribera Salada al Sol del Solsonès

El passat diumenge dia 12 de maig una comissió de l’associació Sol del Solsonès formada per mossèn Clos, Enric Serra, Àngel Pujol i Lluís Closa van visitar el club de golf Ribera Salada convidats per fer l’entrega de premis.

Imatge de complement

Van ser rebuts pel president del club, Víctor Tàpies, el delegat del camp Vicenç González i el secretari Francesc Irla. Tot seguit varen fer un recorregut pel camp de golf on uns moments abans havia finalitzat el torneig que s’havia celebrat per recollir fons econòmics per l’Associació Sol del Solsonès.
Evidentment, durant el recorregut, tant l’Enric, com mossèn Clos, l’Àngel i el Lluís van tenir l’honor de demostrar els pocs coneixements i la poca pràctica en el golf. A continuació van entrar a la seu del club per fer entrega dels trofeus. És digne de remarcar el bon ambient del club de golf i el corresponent reconeixement del projecte del Sol del Solsonès. Víctor Tàpies, president del club de golf va informar que la recaptació aconseguida pel Sol del Solsonès havia estat de 600 euros.

El president Enric Serra, molt emocionat, va agrair aquesta generositat a través de l’esport, l’esforç i la sensibilitat dels molts participants en aquest torneig i que estaven presents a l’entrega de premis.

És evident que encoratgem especialment la joventut a practicar qualsevol classe d’esport. El golf és un esport que combina tranquil•litat i emoció. Demano als pares i mares i col•legis que insisteixin a practicar algun esport, que en definitiva serà una teràpia i una prevenció molt importants per allunyar les addiccions com el tabac, l’alcohol, i tota mena de drogues. El futur depèn de tots, tots hi som implicats.