Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/04/2007
Presentació del primer BUTLLETÍ del SOL DEL SOLSONÈS.

 El passat dijous 19 d’abril a les 19:00h, es va realitzar la presentació del primer butlletí de l’Associació Sol del Solsonès. L’acte es va realitzar a la seu social de l’Associació, c/ Josep Maria de Sagarra, 3 baixos. En ell va assistir l’Alcalde de Solsona, Jordi Riart, la junta directiva de l’Associació, membres del club social i persones interessades en el projecte que s’està duent a terme.

Imatge de complement

 Aquest butlletí té la finalitat de ésser via d’informació a nivell comunitari, i es treballaran aspectes com la consciència de malaltia i una agenda dels actes de l’associació, noticies del club social, articles d’opinió de professionals tots ells amb la finalitat de trencar estereotips.

Aquest butlletí es gratuït i tindrà una periodicitat trimestral. El publicarem coincidint amb actes culturals i tradicionals rellevants en el calendari, així doncs, aquesta primera edició s’ha tret per Sant Jordi i el proper butlletí es publicarà amb motiu de la festa major de Solsona.

Agraïm al Sr. Carles Vega Castellví, Director dels Serveis Territorials a Lleida, Departament d’Acció Social i Ciutadania, el seu brillant i encertat pròleg al butlletí. Agraïm també a l’alcalde de Solsona, Jordi Riart la cloenda de la presentació del butlletí. Agraïm l’assistència dels membres de la junta directiva, els usuaris, equip tècnic del Sol i persones que fan els tallers, socis i altres col•laboradors. Va ser certament un acte molt emotiu.

Si esteu interessats en un exemplar del butlletí, podeu adreçar-vos a la seu social del Sol del Solsonès, c/ Josep Maria de Sagarra, 3 baixos.