Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

12/05/2012
EL SOL A LA FIRA DE SANT ISIDRE

Un any més el Sol del Solsonès ha participat en la Fira de Sant Isidre on hem realitzat demostracions de com treballem.
El dijous a la tarda vam preparar la decoració del nostre estand juntament amb l’ajuda dels usuaris del Club Social del Sol.

El divendres a les 12:00 del migdia va tenir lloc la solemne inauguració amb la presencia de les autoritats locals, comarcals i provincials i l’assistència de l’honorable president de la Generalitat Artur Mas.
Dissabte a la tarda vam repartir entre els assistents i els participants de la Fira xupitos sense alcohol convidats per la mosca Puck, acció de prevenció per allunyar l’alcohol, el tabaquisme i les drogues. No tot s’acaba amb alcohol hi ha moltes alternatives per la bona salut i que serveixen per petits i grans. Les accions marcades en el PLEAS Pla Estratègic de prevenció de drogues del Solsonès i rodalies segueixen endavant.
Diumenge vam rebre la visita a l’estand de l’alcalde de Cardona Sr. Ferran Estruch amb el que vam mantenir converses sobre el treball conjunt que estem fent a la seva comarca i l’ajuda que estem reben de Creu Roja de Cardona amb el transport dels usuaris d’allà. També ens va visitar l’alcalde de Guixers Marià Chaure.
Durant la tarda vam fer demostracions de ceràmica pintada pels usuaris Aldric Cejuela, Jordi Quintero i Xavi Bores.
La cloenda va ser realitzada pel president de la diputació de Lleida Joan Reñé juntament amb autoritats de la comarca. Donem les més expressives gràcies a la organització de la Fira, a les autoritats i a tots els visitants, ja que en aquesta fira compartim les responsabilitats entre tots, és una bona eina per fer país. També hem de dir que la ubicació de les entitats era molt bona.
Amb fe i esperança fins l’any que ve i repetim moltes gràcies.