Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

04/12/2017
IV CURSA/CAMINADA SOLIDÀRIA DEL SOL DEL SOLSONÈS. Foto: Candi

 Diumenge 3 de desembre es va celebrar la IV Cursa/Caminada Solidària del Sol del Solsonès.

Imatge de complement

 L'objectiu de la cursa era per una banda promocionar els hàbits saludables i per l'altra sensibilitzar a la població contra les addiccions. L'activitat física es pot entendre com a una alternativa i factor de prevenció respecte a les conductes addictives.

El recorregut va ser pels carrers de Solsona amb un total de 3km.
La participació va majoritàriament de dones d'edats compreses entre 15 i 77 anys.
Abans d’iniciar la sortida, Cecilia de Segarra va fer el preescalfament. Després del tret de sortida a les 11 del matí, els voluntaris animaven als corredors per tots els trams del recorregut i a l'arribada eren rebuts pel nostre speaker Marc Anglerill. Una vegada finalitzada la cursa , es van fer entrega dels premis de la mà de l'Albert Bajona, conseller d'esports del Consell Comarcal, el Ramon Xandri, regidor d'entitats de l'Ajuntament de Solsona i la Mònica Serra, presidenta del Sol del Solsonès.
En categoria infantil el millor temps va ser per Morgane Ferreiro amb 17'37", el segon per Emma Cabrera amb 33'36", i el tercer per Laura Duró amb 33'36". En la categoria femenina va fer el millor temps la Rosa  Villaró amb 17'06'' i el segon lloc va ser per Sofia Fernández amb 17'35''.En la categoria masculina el primer lloc va ser per Emil Wingsteat amb 13'01'' i el segon Mathiwe Payer amb 13'04''. El pòdium pels participants en la categoria de caminar, van ser per Patrícia Santaeulària amb 29'30", Montserrat Badia amb 29' 31" i Sandra Cases amb 29'33".
 
També es va fer entrega d'un obsequi a la participant més jove, Morgane Ferreiro de 15 anys i la més gran, Maria Loreto Pelgosa de 77 anys. Per acabar es va fer entrega dels premis que es van anar sortejant durant la cursa. Volem agrair des d'aquí la col·laboració dels espònsors, Marc Anglerill, voluntaris, Miquel Alsina, autoritats i policia local per posar-nos la feina ben fàcil. Gràcies a tots i a totes.