Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

08/03/2008
08/03 Conveni PLEAS Consell Comarcal – Sol del Solsonès

En el dia d’avui s’ha signat a la seu del Consell Comarcal del Solsonès el conveni de col•laboració entre el consell Comarcal del Solsonès i l’Associació de Familiars de malalts mentals i drogodependents Sol del Solsonès per a la redacció del Pla Estratègic Antidroga del Solsonès (PLEAS).

Imatge de complement

En l’acte de signatura hi han estat presents el president del Consell Comarcal, Marià Chaure i Valls, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, el coordinador del projecte, Sr. Antonio Fernández, el vicepresident del Consell Comarcal, Sr. Albert Muntada, i de la comissió del PLEAS, Juli Pérez.

Ha estat un acte molt entranyable i hi ha hagut una molt bona disposició de col•laboració per portar a terme el projecte PLA ESTRATÈGIC ANTIDROGA DEL SOLSONÈS (PLEAS), per millorar aquests greus problemes que està patint la societat.

El dia 9 de Maig a les 12.00h convidem a tothom a la ponència sobre la sociologia de les drogues, que durà a terme el professor Joan Pallarès (antropòleg que estudia les drogues), una persona que s’encarrega de la comunicació d’Althaia i una persona de la Creu Roja.

Després de les ponències el Consell Comarcal oferirà un refrigeri als assistents.

El Sol del Solsonès agraeix la bona col•laboració del Consell Comarcal i de totes les persones que participen en aquests actes.

Aquest treballs són un reconeixement del premi atorgat l’Octubre del 2007 per Caixa de Sabadell al Sol del Solsonès.

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Solsona