Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

08/03/2008
08/03 Conveni PLEAS Consell Comarcal – Sol del Solsonès

En el dia d’avui s’ha signat a la seu del Consell Comarcal del Solsonès el conveni de col•laboració entre el consell Comarcal del Solsonès i l’Associació de Familiars de malalts mentals i drogodependents Sol del Solsonès per a la redacció del Pla Estratègic Antidroga del Solsonès (PLEAS).

Imatge de complement

En l’acte de signatura hi han estat presents el president del Consell Comarcal, Marià Chaure i Valls, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, el coordinador del projecte, Sr. Antonio Fernández, el vicepresident del Consell Comarcal, Sr. Albert Muntada, i de la comissió del PLEAS, Juli Pérez.

Ha estat un acte molt entranyable i hi ha hagut una molt bona disposició de col•laboració per portar a terme el projecte PLA ESTRATÈGIC ANTIDROGA DEL SOLSONÈS (PLEAS), per millorar aquests greus problemes que està patint la societat.

El dia 9 de Maig a les 12.00h convidem a tothom a la ponència sobre la sociologia de les drogues, que durà a terme el professor Joan Pallarès (antropòleg que estudia les drogues), una persona que s’encarrega de la comunicació d’Althaia i una persona de la Creu Roja.

Després de les ponències el Consell Comarcal oferirà un refrigeri als assistents.

El Sol del Solsonès agraeix la bona col•laboració del Consell Comarcal i de totes les persones que participen en aquests actes.

Aquest treballs són un reconeixement del premi atorgat l’Octubre del 2007 per Caixa de Sabadell al Sol del Solsonès.