Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

28/07/2007
Visita de la Consellera d’acció social i ciutadania al Sol del Solsonès.

El passat dissabte 28 de juliol, a les 13h, l’Associació SOL DEL SOLSONÈS, Associació de familiars de Malalts Mentals i Drogodependents, va tenir l’honor de rebre la visita de la honorable Consellera d’acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya Carme Capdevila i Palau, i de Carles Vega Castellví, director territorial d’acció Social i Ciutadania de la província de Lleida.

Imatge de complement

La visita va comptar també amb l’assistència de l’alcalde i l’equip de govern municipal, així com, d’alguns membres de l’oposició.

La junta directiva, els membres del club social i els professionals de l’entitat van mostrar a les autoritats alguns dels treballs realitzats pels usuaris del club. Així mateix. la Consellera va inaugurar la primera exposició de pintures i dibuixos, de l’artista de l’associació, Candi Guilanyà Canes, que ha estrenat el nou espai d’exposicions del Sol del Solsonès que restarà oberta a tothom que la vulgui visitar.

Seguidament els representants del Sol del Solsonès van fer el lliurament d’un ram de flors naturals en nom de tots els usuaris, a la consellera que va assegurar sentir-se emocionada. Capdevila va procedir a destacar la importància d’entitats com el Sol del Solsonès, ja que, avui per avui el camp de la Salut Mental està creixent i gràcies a iniciatives privades s’ha impulsat als agents polítics a donar una resposta a aquest col•lectiu.

El president de l’entitat, Enric Serra va agrair la visita i va destacar la el suport rebut des del departament. Per la seva banda, l’alcalde de Solsona va destacar la feina duta a terme per l’associació que va qualificar d’equipament de referència al Solsonès.

Acabat el torn de paraules, el president va lliurar el llibre d’honor creat per l’ocasió perquè l’honorable Consellera l’encetés amb unes paraules; a continuació els membres del club van lliurar un present a la Consellera i al delegat territorial, fet als tallers d’activitats, i a continuació la coordinadora del club social va lliurar un punt de llibre de plata a la Consellera en nom de la junta i l’equip tècnic.

La visita va permetre explicar els nous projectes de l’associació, un treball que interrelaciona l’acció social que dur a terme l’associació amb el món cultural i laboral. Com a necessitats de l’associació el president va destacar la voluntat de crear una fundació tutelar i una projecte d’horticultura terapèutica als quals la Consellera va manifestar la seva bona predisposició.

Com a anècdota, cal dir que quasi tots els polítics, mica en mica, van anar-se traient l’americana, és a dir, la temperatura com tots sabeu està alta en aquestes dates i el Sol encara no tenia aire condicionat per això alguns representants polítics van avançar la possibilitat d’estudiar la col•locació d’un aire condicionat.