Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

13/12/2011
MISSATGE DEL PRESIDENT DEL SOL DEL SOLSONÈS, ENRIC SERRA BONES FESTES!!

              MISSATGE DEL PRESIDENT DEL SOL DEL SOLSONÈS,     ENRIC SERRA


                                  BONES FESTES!!

El meu missatge que presento en aquest final d’any 2011, és en primer lloc rendir homenatge de gratitud a totes les persones i entitats que han col·laborat amb els nostres projectes amb la vostra sensibilitat i interès.

No oblido amb tota emoció la III Nit Literària i Musical de la Vall de Lord que es va celebrar el 28 d’agost a Sant Llorenç de Morunys, organitzada conjuntament amb l’Arcada i els ajuntaments de la Vall de Lord, que varen demostrar la generositat de la bona gent i la gran participació va ser el  resultat d’una nit plena d’èxits.
El 8 d’octubre vam tenir el goig a Solsona de celebrar el Dia Mundial de la salut Mental, impressionant la gran assistència de gent d’arreu de Catalunya i de fora i la gran implicació de tota la societat i entitats de Solsona. Una festa de molta emoció, que serà en el transcurs de la vida,  inoblidable i que forma part de la bona historia de Solsona.  Destaquem també que en tot moment van estar al nostre costat les primeres autoritats locals, comarcals, provincials i els consellers de la Generalitat de Catalunya. Una festa d’emoció, d’alegria i d’èxit de tots!!!!.

El 29 d’octubre, com de costum, vam tenir la sort de celebrar la IX Nit Literària i Musical a Solsona, on tant la població com les autoritats, ens van demostrar una vegada més la seva generositat perquè sempre estant col·laborant i ajudant al Sol del Solsonès. Èxit de tots!!!

El 26 de novembre, vàrem celebrar la IV Nit Literària i Musical a Cardona, organitzada conjuntament amb el seu ajuntament i Creu Roja Cardona. La gran majoria d’artistes de la vila de Cardona van demostrar el gran nivell cultural i musical que tenen. Èxit de tots!!
Molts sabeu la precària salut que tinc, però tota la vostra generositat, col·laboració i ajuda que ens doneu, no em fa pensar en el mal, però si que penso i estimo aquesta generositat que en tot moment estant demostrant la bona gent. La meva pregaria sempre es per tothom, acompanyada d’amor, estimació, alegria, pau i en família, que es el do més important de la humanitat, es el puntal més ferm per crear la família, acompanyada d’estimació i seguint els bons camins de Jesús.  No tinguem por de res, perquè Déu està al nostre costat.

Una abraçada plena d’agraïment per tothom. Les bones festes que siguin plenes de joia i que el bon Jesuset us acompanyi,  perquè aquells que no tinguin feina, en puguin tenir aviat. Pel malalts, que Déu els animi per sempre. Pels necessitats que puguin gaudir ben aviat del que desitgen, que tots nosaltres amb concòrdia i austeritat  ens ajudem  per ser ajudats.

Una abraça per tots. Amb fe i esperança fins a sempre.