Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

12/01/2009
El Sol del Solsonès ha iniciat un Pla d?Ocupació que serà desenvolupat per la insertora laboral Yolanda Carvajal.

El passat 15 de desembre de 2008, el Sol del Solsonès va iniciar un Pla d´Ocupació amb la finalitat de millorar la incorporació al món laboral dels usuaris i les usuàries de l´Associació.

Imatge de complement

Aquest pla serà desenvolupat per la insertora laboral, Yolanda Carvajal.

És ben conegut que el treball és una necessitat bàsica de tota persona, que li garanteix una millor qualitat de vida, un foment de l´autonomia així com l´adquisició d´hàbits i responsabilitats. Això és encara més important quan es tracta de persones que pateixen una malaltia, sentir-se útils augmenta l´autoestima i millora les seves capacitats per viure plenament en comunitat.

Durant els propers sis mesos:

Es durà a terme la coneixença de capacitats i expectatives de les usuàries i dels usuaris vers el món laboral.

S´establiran relacions amb el teixit empresarial del Solsonès per donar a conèixer la borsa de treballadors i els avantatges de la seva inserció laboral.

Alhora, mitjançant l´acompanyament laboral es pretén reduir la distància entre les possibles reticències empresarials i les inseguretats dels candidats. Aquesta figura pont, és molt important a l´hora de la inserció amb normalitat dels afectats per malaltia mental o problemes de drogodependència al mercat laboral en general i al Solsonès, en particular.