Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

28/05/2013
Xerrada sobre hàbits saludables i salut mental al SES Sant Llorenç de Morunys

 El Sol del Solsonès , en motiu del desenvolupament del  PLEAS (Pla Estratègic d’Atenció les drogues i promoció de la Salut), va visitar dimarts dia 28 de maig el SES de Sant Llorenç de Morunys

Imatge de complement

 La xerrada va durar una hora i va comptar amb la atenció i l’interès de l’alumnat de primer i segon d’ESO. Durant la xerrada es van tractar aspectes diversos: la malaltia mental, el funcionament del nostre cervell, addiccions (alcohol, tabaquisme,cànnabis, noves tecnologies i altres)  i  els hàbits saludables com a factors de protecció per la malaltia mental.
La intenció d’aquesta xerrada és la de sensibilitzar a l’alumnat entorn a la malaltia mental i promocionar els hàbits saludables com a potenciadors d’un bon funcionament del nostre sistema nerviós. La xerrada fou impartida pel coordinador del PLEAS, Tonet Mujal , en col·laboració amb el president del Sol del Solsonès Enric Serra. Posteriorment es va obrir un debat força interessant. 
Des del Sol del Solsonès agraïm a l’Ajuntament de Guixers i al SES de Sant Llorenç la invitació, la complicitat i la col·laboració mostrada. Treballem amb responsabilitat compartida ja que entre tots podem fer moltes coses per una millor qualitat de vida.