Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

15/02/2008
Projecte PLEAS - Els experts alerten a Solsona sobre el consum creixent de drogues

El passat dia 15 de febrer es va posar en marxa la primera fase del projecte PLEAS amb una taula rodona amb experts ponents com Rosa Núria Aleixandre, senadora que va presentar l’estudi sobre els efectes nocius de les drogues, des de joves a adults; el ponent Jordi Satorra, delegat territorial de Joventut de Lleida, va parlar sobre aspectes relacionats amb la bona salut dels joves i la repercussió que les addiccions poden tenir sobre ells així com de prevenció a les escoles; i Marta Santaeulària, advocada, va informar sobre l’excessiva tolerància social i la percepció de risc, així com de la vessant jurídica.

Imatge de complement

El Sol del Solsonès, que presenta aquest pla estratègic, manifesta i demana la col•laboració de les entitats institucionals, serveis de seguretat, entitats i ciutadans per fer front a les addiccions, les conseqüències de les quals destrossen les famílies i a la vegada la humanitat.

El 29 d’octubre del passat any, Caixa de Sabadell va atorgar al Sol del Solsonès un premi de 5.000 euros pel projecte PLEAS i, recentment, s’ha firmat un conveni amb l’Ajuntament de Solsona amb una aportació de 1.500 euros.

Donem les més expressives gràcies als ponents Rosa Núria Aleixandre, senadora, Jordi Satorra, delegat territorial de Joventut de Lleida, i a Marta Santaeulària, advocada.

Donem les gràcies també al doctor Antoni Fernández (coordinador del projecte PLEAS), a Caixa de Sabadell, a l’Ajuntament de Solsona, al Consell Comarcal, a una família solsonina que va aportar 2.713 euros i els que vulguin ajudar per aquest Pla (PLEAS), que poden fer-ho a través de Caixa de Sabadell.

Vam comptar amb la presència d’alcaldes de Solsona i comarca i de Cardona, el president i vicepresident del Consell Comarcal, professionals de la salut, agents de la Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policia Local i regidors d’educació, de benestar i família i de governació, destacant també la massiva presència de ciutadans.