Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

28/06/2010
LA CREU DEL JOVES AL SOL DEL SOLSONES

La Creu del Joves va ser entregada el 22 d’abril de 1984 pel Papa Joan Pau II als joves. La Creu ha pelegrinat durant aquests anys pels cinc continents esdevenint un símbol de l’amor de Jesús envers la humanitat, símbol del perdó i de la salvació.

CREU JOVES

 A les 18:00 hores aproximadament del dilluns 28 de juny la Creu dels joves arribava a la seu del Sol del Solsonès, després d’haver visitat la residència d’avis Pere Màrtir Colomes.
Va ser rebuda amb molta emoció i alguns usuaris la van poder portar fins a l’altar que s’havia preparat ple de flors, juntament amb la Icona de la Verge.
Mossèn Joan Clos i mossèn Xavier Novell van pronunciar unes paraules sobre la Creu i el seu significat i es va projectar un petit fragment sobre la seva historia.
En el moment de la entrada i durant l’acte es van poder sentir diferents cants que tots els assistents van dedicar a la Creu i tothom va poder fer-li una ofrena de flors.
La clausura va anar a càrrec del president del Sol del Solsonès Enric Serra que va dir unes emotives paraules i va reafirmar al peu de la Creu de seguir el camí del Bon Pastor, agraint als organitzadors i a totes les persones que hi han intervingut per gaudir d’aquest privilegi d’acollir la Creu del perdó i d’amor al Sol del Solsonès.  
Mirant la Creu amb tota la força hem expressat els valors dels nostres sentiments; pensem amb els joves, que s’alliberin dels mals de les drogues, del tabaquisme i l’alcoholisme, que activin la vida de l’esportista, mirem junts el camí de la llum tot per l’amor, la Creu és font de vida i de llibertat.
Donem gràcies a Déu.