Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/10/2007
Inauguració de l’exposició de fotografia del usuaris participants del taller de fotografia del Sol del Solsonès.

El passat divendres dia 19 d’octubre, l’Associació de Familiars de Malalts Mentals i Drogodependents Sol del Solsonès va inaugurar l’exposició dels treballs del taller de fotografia que es varen portar a terme durant aquest any. En aquest taller han participat 16 alumnes, en classes de dues hores setmanals.

Imatge de complement

 

El taller ha estat dirigit pel professional Josep Albets (Llàtzer), i ja porta quatre anys seguits en funcionament, i aquesta és la tercera exposició, de la qual el Sol del Solsonès està molt agraït. En tot moment en Josep Albets ha demostrat una gran professionalitat i molta sensibilitat.

En la inauguració varem comptar amb la presència del tinent alcalde Martí Abella i el Regidor d’Acció Social i Ciutadania, David Rodríguez, que varen agrair la tasca que porta a terme el Sol del Solsonès.

En el mateix lloc de l’exposició es va firmar el contracte amb l’Ajuntament de Solsona del lloguer d’un habitatge de planta baixa, que estarà a disposició dels usuaris del Sol del Solsonès. Estem contents d’haver arribat a aquest acord definitiu.

La mostra fotogràfica, situada a l’Aula de Cultura de la Caixa del Penedès, restarà oberta al públic fins el dilluns 29 d’octubre.

El President del Sol del Solsonès, Enric Serra, emocionat, va felicitar la presència els tinent alcalde, Sr. Martí Abella i el Regidor d’Acció Social i Ciutadania, Sr. David Rodríguez, la col.laboració de Caixa del Penedès, com també als assistents i als participants del taller perquè contribueixen d’una manera molt important a la realització de treballs per a la comunitat.