Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

14/01/2011
CARTA DEL SOL DEL SOLSONÈS (PRESENTACIÓ NOU BLOG DEL PLEAS)

Benvolgut/da,

Des del Sol del Solsonès i en motiu de la fase de desplegament del PLEAS (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i rodalies) ens complau comunicar-li que el proper dilluns dia 24 de Gener del 2011, a les 18:30h, a la Sala Gòtica del Consell Comarcal, es presentarà el  Blog del PLEAS.

CARTA DE PRESENTACIO

 Aquest Blog tindrà l’objectiu de difondre per internet tot tipus d’informació referent a la prevenció del consum de drogues així com també del dia a dia de les accions que duu a terme el PLEAS. Sota la motivació de fer la nostra tasca accessible al màxim de ciutadans possible, inaugurem una nova via de difusió de la informació que serà cabdal per tal de fer una prevenció que arribi a totes les cases del Solsonès i rodalies.

Crec que per la importància que té, pel treball que s’ha fet fins avui juntament amb la Comissió General i Tècnica del Pla Estratègic Antidroga del Solsonès, i per la rellevància de sensibilitzar sobre aquest greu problema , us preguem la vostra assistència. Amb fe i esperança junts podem fer moltes coses pel bé de la societat

Ben cordialment,

Enric Serra , President del Sol del Solsonès.

Solsona, 14 Gener de 2011