Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/12/2013
OBRE EL TEU COR

 En aquests dies que som implicats tots a celebrar les festes nadalenques i en portes de començar l’any vinent, el meu desig, i també, el de tota la família del Sol del Solsonès,

 que formen part d’aquest projecte pensant sempre  en millorar la qualitat de vida dels altres, és el d’unes Bones Festes Nadalenques i, un Pròsper i Feliç 2014, i que am fidelitat i reflexió, amb joia i fe,  esperança i caritat, i sobretot, amb molta il·lusió que  volem transmetre a tothom.

La vida ha estat un do de Déu que ens ha donat per seguir-la, per estimar-la amb la vocació i amb l’esperit de compartir-la amb els més dèbils i desfavorits.

No volem oblidar de  manifestar-vos el reconeixement i l’agraïment a totes les persones i entitats que ens han ajudat i col·laborat, sigui d’una manera o altra. A totes les Institucions locals del Solsonès, de Cardona, d’Oliana i dels governs de la Generalitat i l’Estat, en nom d’aquesta gran família del Sol del Solsonès, moltes gràcies.
Finalment, el dia 19 de desembre tenim l’honor d’anunciar-vos que ens farà la visita pastoral, el sr. Bisbe de la nostra Diòcesi. Hi esteu tots convidats.
Una vegada més, us manifesto l’immens agraïment i que amb finalitat de fe, esperança i caritat, anem tots a adorar al bon Jesuset.
El nostre desig és que compartiu aquestes festes amb il·lusió, i que per damunt de tot, obriu el vostre cor.

Bon Nadal a tots!

Enric Serra Mayà

President del Sol del Solsonès