Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

28/08/2010
II NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL A LA VALL DE LORD

El passat 28 d’agost vam celebrar la II Nit Literària i Musical a la Vall de Lord al Teatre Municipal de Sant Llorenç de Morunys. El teatre va omplir-se de gent de tota la comarca.

II NIT LITERARIA Veure galeria

Les dues presentadores Montse Fruitós i Judit Llohis van obrir l’acte, Maria Pintó en representació del Club de Jubilats l’Arcada va pronunciar unes paraules i va donar pas a l’alcalde de Sant Llorenç Enric Roures que va fer la inauguració de la Nit. 
Va ser una vetllada on la música i la nostra cultura omplien tots els racons del Teatre, vam tenir actuacions de tot tipus, de grans i petits, de música, poesia i dansa, volem donar les gràcies a tots els artistes participants i als seus professors per la gran sensibilitat que van demostrar actuant per un projecte comú que és la qualitat de vida de les persones amb malaltia mental o drogodependència i els seus familiars.
Al final de l’acte vam entregar obsequis per a tots els artistes participants de mans de les autoritats de la sala Montserrat Cases en representació del Consell Comarcal del Solsonès, Enric Roures Alcaldes de Sant Llorenç, Montse Riu en representació de l’Ajuntament de la Coma i la Pedra i Maria Pintó com a presidenta del Club de Jubilats l’Arcada.
Enric Serra va dir unes paraules d’agraïment per l’esforç demostrat per tothom i la bona col·laboració rebuda per organitzar la II Nit Literària i Musical, sobretot al club de jubilats l’Arcada.
Montse Cases va fer la cloenda de l’acte i seguidament hi va haver un refrigeri per a tots els artistes i organitzadors.
Una vegada més, moltes gràcies a tots i amb fe i esperança fins l’any vinent.