Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

06/11/2010
III NIT LITERARIA I MUSICAL SOLIDARIA DEL SOL DEL SOLSONÈS A CARDONA

El passat dissabte 6 de novembre es va celebrar al Teatre “Els Catòlics” de Cardona, la tercera edició de la nit literària i musical del Sol del Solsonès.

NIT LITERARIA Veure galeria

El principal objectiu d’aquest acte lúdic és l’implicació dels usuaris del Sol del Solsonès en l’organització i participació d’una festa oberta al públic en general on ells són els principals protagonistes. A mes es pretén difondre la tasca del Sol del Solsonès i sensibilitzar una vegada més a la població pròxima de la existència de les malalties mentals i les drogoaddiccions.


Aquest any, la varietat de l’acte, va fer omplir quasi bé el teatre demostrant així la solidaritat i la conscienciació del poble cardoní. En primer lloc la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Cardona, Montserrat Obradors, va donar la benvinguda a l’acte i va agrair la participació de tots els artistes i col·laboradors. La presentadora de l’acte Elena Company amb el suport de “Les Titiriflautiques” va donar pas a les actuacions, en primer lloc una orquestrina de trompetes de l’escola de música, Musicant. Seguidament el Joan Gener ens va delitar amb una poesia. La dansa de l’Anna i el Víctor ens va fer vibrar de nou aquest any, sota el títol “Si tu ets, jo sóc..”La cançó d’autor va venir de la mà de l’Esguard de la Nit. Seguidament la Maria José Fernandez ens va relatar un conte. El trio de clarinets va ser la nova aportació de l’escola municipal de música, Musicant. La Montse Canal ens va llegir una poesia. Desprès de les actuacions, el president del Sol del Solsonès Enric Serra va fer un parlament on va posar de manifest que la gent de Cardona estava molt sensibilitzada amb els temes que tractem a l’entitat, ja que va assistir a l’acte molta gent i en qüestió d’espònsors any rere any el nombre anava creixent. L’alcalde de Cardona, Josep Maria Sala va posar de manifest que ell i tot el consistori han apostat sempre pel Sol del Solsonès i la seva tasca. Per acabar la nit es va entregar als participants, per part de les diferents autoritats un obsequi de ceràmica realitzat des del Sol del Solsonès. El fi de festa el va posar el Grup de Teatre El Traspunt. Agrair des d’aquí la participació de les autoritats, artistes, presentadors, Creu Roja Cardona, als assistents i a tots els col·laboradors, ja que sense ells aquesta nit màgica no seria possible.
Amb fe i esperança, fins l’any que bé.