Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

12/04/2011
CALÇOTADA I VISITA A LA RESIDENCIA D’AVIS DE SOLSONA

El dimarts 12 d’abril els membres del Club Social del Sol i l’equip tècnic vam realitzar la primera sortida de l’any al Restaurant Font dels Goters per poder gaudir d’una magnífica calçotada.

CALÇOTADA

El bon temps ens va acompanyar tota la jornada i vam poder passejar per l’entorn del restaurant enmig del paisatge de Navès.

Seguidament a les 4 de la tarda vam realitzar una visita a la residencia d’avis Pere Màrtir Colomes. En Jordi Quintero va cantar tres cançons “Serra del Verd, Cardener, Busa i Bastets”, “La libertad es mas que una palabra” i “Plou cau la nou” al primer i segon pis de la residencia i també al Centre de Dia. Els avis i àvies van seguir amb molt interès l’actuació i van estar molt contents de la nostra visita.

L’Anna Solé, educadora social de la residencia, també ens va agrair la visita en nom de tots els residents. Hi tornarem a finals d’enguany. Enric Serra va agrair la generositat de poder compartir aquesta tarda tant amb els treballadors com amb els avis i avies de la residencia. Amb fe i esperança fins un altre dia.