Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/11/2010
VISITA AL SOL DE LA COORDINADORA TERRES DE LLEIDA-FECAFAMM

El passat dimarts 16 de novembre vam rebre al Sol del Solsonès la visita de la Coordinadora Terres de Lleida-FECAFAMM, la coordinadora d’entitats de salut mental i addiccions de la província de Lleida.

VISITA COORDINADORA FECAFAMM Veure galeria

Les entitats de salut mental i addiccions de Lleida ens hem unit per tal d’analitzar la situació de la salut mental del territori de Lleida i compartir entre tots els projectes i necessitats, que són moltes, per tirar endavant entre tots. La primera reunió es va fer fa dos anys a Solsona convocada pel Sol del Solsonès i des de llavors ens hem anat trobant a les diferents comarques. Formen part d’aquesta coordinadora les següents associacions: Associació Salut Mental Ponent ( Lleida ), Sol del Solsonès, Associació Salut Mental Ondara-Sió ( Cervera ), Associació d’afectats de Discapacitat Derivada de Malaltia Mental, Associació per la Salut Mental el Pla d’Urgell, Associació Salut Mental La Noguera, Federació Catalana d’Associacions de Familiars i persones amb problemes de Salut Mental ( FECAFAMM ).

Després de reunir-nos al matí vam fer una visita a l’Alcalde de Solsona David Rodríguez i una visita al President del Consell comarcal Marià Chaure per tal de comunicar-los-hi els nostres projectes i ens van demostrar el seu suport en la nostra feina en tot moment.