Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

29/08/2009
I NIT LITERARIA I MUSICAL DE LA VALL DE LORD

El passat 29 d’agost vam celebrar la I Nit Literària i Musical a la Vall de Lord (Sant Llorenç de Morunys). Va ser una gran sorpresa per la massiva assistència a la Nit Literària.

Imatge de complement

Els presentadors Montse Fruitós i Francesc Mas van presentar l’acte amb molta elegància.
Va pronunciar unes paraules la Sra. Maria Pintó en representació del Club de Jubilats i Pensionistes de l’Arcada.
Va ser inaugurada pel Sr. Enric Roures, Alcalde de Sant Llorenç de Morunys, expressant la seva gratitud per l’esdeveniment de l’acte. També per part del President del Sol del Solsonès amb molta il.lusió i emoció va rendir homenatge de gratitud a la bona gent de la Vall de Lord, a les autoritats de Sant Llorenç de Morunys, Guixers i La Coma i la Pedra i el Club Arcada per la bona organització que van dur a terme, així com també als col.laboradors de la Vall que han sigut molts per ajudar a aquest projecte del Sol del Solsonès.
Felicitem a tots els artistes des dels petits als grans i als seus professors per haver ensenyat poesia, música, ball i altres interpretacions, amb aquest projecte redescobrim una cultura viva i humanitària que és a l’abast de tots.
Al final de l’acte vam fer entrega d’uns obsequis a tots els participants fets pels nois i noies del Sol del Solsonès.
Acte seguit Enric Serra, President del Sol del Solsonès, va agrair emocionantment tota la col.laboració rebuda.
Va fer la clausura d’aquesta magnífica Nit Literària l’Alcalde de Guixers i President del Consell Comarcal el Sr. Marià Chaure amb molta sensibilitat.
Durant la setmana passada també hem exposat a la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç de Morunys el taller de fotografies del Club Social del Sol del Solsonès, dut a terme pel fotògraf Llátzer.