Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/05/2010
LES AUTORITATS VISITANT L’ESTAND DEL SOL DEL SOLSONÈS DURANT LA FIRA DE SANT ISIDRE

A tots ells se’ls va fer entrega d’un dossier amb les memòries de l’associació, el club social i el PLEAS. Donem les gràcies a les autoritats, a tots els visitants i als organitzadors de la Fira.

AUTORITATS VISITA PUESTO SOL Veure galeria

El divendres 14 de maig, durant l’inauguració de la 58ª Fira de Sant Isidre, el president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, amb les autoritats locals i comarcals, van visitar l’estand de la nostra entitat Sol del Solsonès, demostrant molt interès i sensibilitat per la tasca que estem portant a terme.

Dissabte 15 de maig, vam rebre la visita del diputat d’ICV per Lleida, el Sr. Francesc Pané i Sans, que va demostrar molt interès per la tasca que està portant a terme el Sol del Solsonès. A més va oferir els seus serveis per les necessitats del Sol que ell pugui solventar. Així doncs, el dia 11 de juny visitarà la seu del Sol del Solsonès per conèixer de primer mà el treball de l’entitat.

El mateix dissabte 15 de maig, a la tarda, varem rebre la visita l’alcalde de la Seu d’Urgell i candidat per les llistes de CiU per Lleida a les properes eleccions, Albert Batalla. Va demostrar interès per la marxa del Sol del Solsonès, agraint-nos aquesta tasca que fem i per mantenir una comunicació amb ells que pròximament portarà una unitat mòbil que tracta la prevenció de les addiccions.

També varem rebre la visita corresponent que cada any realitzen les autoritats del Consell Comarcal del Solsonès, amb els alcaldes de la comarca i organitzadors de la Fira.

Diumenge 16 de maig, ens va visitar la directora general d’agricultura i ramaderia, Rosa Cubel, que va demostrar molt interès per la Fira de Sant Isidre i que compartint la responsabilitat entre tots, es una manera de junts fer país.

Una representació del Sol del Solsonès, amb el seu president, va estar present a la inauguració de la mostra d’imatges de la Guerra Civil, procedents d’arxius i de particulars, mostrant els records de les vivències pasades. També varen assistir a la inauguració de postres del patrimoni històric de la Vall de Lord, mostrant amb molta sensibilitat i record els temps passats.