Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

25/08/2012
IV NIT LITERÀRIA I MUSICAL DE LA VALL DE LORD

El passat 25 d’agost vam celebrar la IV Nit Literària i Musical de la Vall de Lord. Amb molta il·lusió i motivació, des de el Sol del Solsonès, escrivim aquestes línies dirigides a la bona gent de la Vall de Lord, a les autoritats de Sant Llorenç de Morunys, la Coma i la Pedra i Guixers; així com també al Club de Jubilats de l’Arcada per la seva activitat i organització d’aquesta vetllada, i  com no a la Coral de Sant Llorenç i a tots als artistes, des de joves a grans, que s’han prestat incondicionalment a fer aquesta gran festa.

No ens podem oblidar, dels col·laboradors, que amb la seva generositat  han demostrat la sensibilitat per ajudar al Sol del Solsonès, des d’ on treballem la Salut mental i addiccions.
Per tots aquells que pateixen aquestes patologies animem a seguir el camí per a una millor qualitat de vida.
Cal l’esforç conjunt de les persones afectades i els seus familiars, de l’Administració local i comarcal. Tinguem fe, prudència i esperança, i és amb aquest esperit de sensibilitat compartida que entre tots  podem fer moltes coses. Sabem molt bé, que Jesús ens està guiant per els bons camins i sobretot ajudar als més dèbils.
En nom d’aquesta gran família del Sol del Solsonès, rendim aquests homenatge de gratitud i efecte a la bona gent de la Vall de Lord per el seu eficaç treball i generositat. Per molts anys puguem celebrar aquest esdeveniment, i  si Deu vol, fins l’any que ve.

NOTA

Ens complau comunicar-vos que el proper  27 d’octubre celebrarem la X Nit Literària i Musical de Solsona. Amb molta il·lusió celebrem la commemoració  de 10 anys consecutius. Ens agradaria que poguessin participar els artistes de la I Nit Literària, així com tots aquells que vulguin col·laborar en cant, música, poesia o d’altres facetes artístiques, la qüestió és mostrar l’alegria i les emocions de  Solsona i la comarca.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon del  973 483683 a l’atenció de Txell Bessa o al telèfon 650867025 ( Enric Serra) . Enguany els participants se’ls hi farà entrega d’una medalla commemorativa  feta per el taller de ceràmica del Sol del Solsonès.
Entre tots compartim aquesta responsabilitat per a una millor qualitat de vida aquest col·lectiu de salut mental i addiccions
Moltes gràcies per tot. Am fe i esperança  Bona Festa Major a tothom!