Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

19/02/2014
TESTIMONI DEL SOL DEL SOLSONÈS AL FRANCESC RIBALTA

Durant aquesta passada setmana l’Institut Francesc Ribalta va comptar amb l’experiència d’un membre del Sol del Solsonès entorn a l’addicció a les drogues.

Imatge de complement

Amb la intenció d’apropar-se als adolescents i compartir amb  ells les problemàtiques que poden generar-se degut al consum, el conferenciant va expressar amb sinceritat detalls de la seva crua experiència en aquest món. Advertint en tot moment als adolescents dels perills de patir una addicció i la dificultat de reconèixer-la. Induir a la reflexió sobre el consum en edats compreses entre els 15 i els 17 anys és  ,si més no, pertinent. Estudis reflexen que aquestes edats és on es poden cronificar consums de risc, que acaben generant una addicció.
Les xerrades van tenir lloc als cursos de 4t d’ESO, PQPI i  1rCFGM de l’Institut. Comptant amb una alta implicació de l’alumnat que va participar i reflexionar a través de la colpidora experiència. És important aprofitar els recursos que aporta la comunitat del Solsonès per tal de treballar per a una millor salut del nostre futur.
El Sol del Solsonès, agraeix a la direcció de l’institut i de les altres escoles de Solsona, comarca i rodalies, per haver tingut la generositat i interès per allunyar les addiccions. Val la pena mantenir xerrades als col·legis sobre la prevenció, ja que sens dubte serviran per crear una societat millor. Junts podem fer moltes coses,  amb responsabilitat compartida, pel present i pel futur, seguint els bons camins per una vida millor.