Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/10/2013
XI NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL DEL SOLSONÈS.

 El dissabte 26 d’octubre es va celebrar al Teatre comarcal de Solsona, la onzena edició de la nit literària i musical del Sol del Solsonès.

Imatge de complement

 El principal objectiu d’aquest acte lúdic és la implicació dels usuaris del Sol del Solsonès en l’organització i participació d’una festa oberta al públic en general on ells són els principals protagonistes.

A mes es pretén difondre la tasca del Sol del Solsonès i sensibilitzar una vegada més a la població de la existència de les malalties mentals i les drogoaddiccions. Aquest any, vam gaudir de 13 actuacions, que van ser presentades pels nostres incondicionals presentadors, Núria Bonet i Ramon Segues.

En primer lloc, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra, va donar la benvinguda a l’acte i va agrair la presencia del públic i de les autoritats. 
Seguidament la representant de la Diputació de Lleida, Josefina Bernades, va agrair el treball del Sol del Solsonès.
Els presentadors van donar pas a les actuacions, en primer lloc la Coral Estel, sota la direcció de mossèn Joan Clos van interpretar ” El padrino”, “La mare: cançó de bressol” i “El meu avi”.
L’acordió del Josep Maria Tristany ens va deleitar amb ” Ball del Drac” i “Cant de la Senyera”. Seguidament la veu d’Elisa Buil, acompanyada al piano per Anna Roure, ens van oferir “Now sleeps the cripson petal” de Roger Quilter I “Viaje”, Cançó de Bressol colombiana de Renan de la Torre i Jaime León Ferru. En el torn de l’Àtic, la Raquel Plaixats i Aina Camí, ens van fer emocionar amb :” My immortal”, de Evanescense. 
A continuació, actors i actrius del musical Rent del Teatre Lacetania ens van oferir ” Instant d’amor” i “Cançó final”. 
El grup del Sol del Solsonès, El Sol Canta, format pel Jordi, Cheilo, Santi i Leonor ens van oferir “Cant a Solsona”. 
La seguent actuació va ser la de la Júlia Xandri de l’Escola Municipal de música, que ens va emocionar amb “Sense camí” i “ If ain’t got you”. 
La veu del Marc Anglarill ens va captivar quan ens va oferir “Hasta mi final” de Il Divo. 
Seguidament la veu de Núria Cardona, acompanyada al piano per Anna Segués, ens van captivar amb “Every time we touch” Cascada (versió lenta) I” For for you secon serenade.”
Arribava el moment de la dança, l’escola de dansa de Solsona ens oferia una coreografia de Fina Comas, d’estil neoclàssic però executada en puntes amb el títol “Sarajevo”. Les ballarines van ser : Laia Angrill Perelló, Laia Burgués Palau, Maria Gilibets Fernández, Flor Moreno Firmapaz, Tate Pallarès Barrera, Clàudia Sánchez Estany, Anna Solé Llobet. 
Abans de l’actuació final, l’incondicional Leonor Manau ens va oferir “el Vals de les papallones”.
Per acabar les actuacions l’escola de dansa ens va oferir ”Tribut a Mozart” amb el ballarins: Mireia Alonso, Laia Angrill Perelló, Laia Burgués Palau, Maria Gilibets Fernández, Flor Moreno Firmapaz, Jana Montraveta Llumà, Martina Nosàs Montaner,Tate Pallarès Barrera, Clàudia Sánchez Estany, Anna Solé Llobet, Marta Vila Ibàrbia, Noa Vilaseca Riu, Eric Olivera Tejero, Alba Peidró , Anna Viceño Horcajada. 
Durant les actuacions es va fer entrega d’un record de ceràmica realitzat pels membres del club social del Sol del Solsonès, a tots els participants, autoritats, tècnics del teatre i presentadors. Per cloure l’acte vam comptar amb el delegat dels serveis territorials de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné, que va elogiar la tasca d’entitats com el Sol del Solsonès, i l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, que una vegada més ens va mostra el seu recolzament. 
Agrair des d’aquí la participació de les autoritats, artistes, presentadors, tècnics del teatre, als assistents i a tots els col·laboradors, ja que sense ells no hagués estat possible i per tanta generositat que en tot moment van expressar.

Compartint la responsabilitat entre tots i amb el compromís de seguir els bons camins, amb atenció a aquests colectius de salut mental i adiccions a l’abast de tots i sense drogues.