Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

16/06/2009
Família i amics de gran cor

Déu va beneir  la vostra Família al rebre d’un a altre (l’home i la dona ). A La Comarca del Solsonès es va celebrar la renovació  del compromís del Sagrament del Matrimoni ,celebració amb motiu dels cinquanta anys de l’ aniversari de les noces d’or .

Començant  amb la celebració de la Missa, donant gràcies al senyor del compromís  del Matrimoni d’aquesta joiosa  festa ,el Pare i la Mare, rodejats dels seus Fills ,familiars i amics. Amb  un marc ple d’amor, d’estimació i de convivència familiar i d’espiritualitat.

El President del Sol del Solsonès en nom de la junta Directiva  ,de l’equip tècnic i dels usuaris Felicitem de tot cor aquesta Família i els seus invitats per la gran generositat que han tingut, ja que  tots el regals els han reconvertit amb  diners i els han ingressat  al compte corrent del Sol del Solsonès .No tenim prou paraules  d’agraïment i de reconeixement per aquets gran gest de generositat de donació pel projecte d’ajudar a la salut mental i drogodependents del Sol del Solsonès ,però amb Fe i esperança que tingueu molts anys de vida i d’amor i de Pau .

President del Sol del Solsonès

Enric Serra Mayá