Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

26/05/2009
AJUT D’OBRA SOCIAL DE CAIXA MANRESA AL SOL DEL SOLSONES

El dia 21 de maig es va firmar un conveni de col•laboració entre Caixa Manresa i el Sol del Solsonès per tal de donar ajuda a domicili per a persones afectades de malaltia mental o drogodependència.

Imatge de complement

El Sol del Solsonès rebrà una ajuda de l’obra social de Caixa Manresa per tal de portar a terme el projecte “ SI ENS NECESSITES T’AJUDEM:AJUT A DOMICILI “.

L’objectiu d’aquest projecte és donar resposta a les necessitats psicosocials, sanitàries i domèstiques que planteja el/la malalt/a, s’intentarà millorar la seva qualitat de vida, prevenir situacions de deteriorament personal progressiu, potenciar el bon estat de salut, controlar les medicacions, potenciar l’autonomia personal, incidir en l’adquisició o millora d’hàbits d’higiene, salut i nutrició, entre altres.

El Sol del Solsonès dóna les gràcies a l’obra social de Caixa Manresa i als seus Ajuts Socials que estan orientats a les persones que més ho necessiten. Reiterem les més expressives gràcies i reconeixement a Caixa Manresa per la seva generositat i per valorar molt positivament el nostre projecte i col•laborar amb el Sol del Solsonès en el seu desenvolupament.