Saltar a continguts

Sol del Solsonès

Navegació

Menú principal

Notícies

05/12/2016
III CURSA SOLIDARIA DEL SOL. Fotos Candi

Diumenge 4 de desembre es va celebrar la III Cursa Solidaria del Sol del Solsonès. L’objectiu de la cursa era per una banda promocionar els hàbits saludables i per l’altra sensibilitzar a la població contra les drogodependències.

 

Imatge de complement

L’activitat física es pot entendre com a una alternativa i factor de prevenció respecte les conductes addictives.

El recorregut va ser pels carrers de Solsona amb un total de 3Km (amb una o dues voltes).

La participació va  ser de 57 persones, de les quals 26 eren dones i 31 homes d’edats compreses entre  dos i 73 anys.

Desprès del tret de sortida a les 11 del matí de la ma de la Mosca Puck, els voluntaris animaven als corredors per tots els trams del recorregut i a l’arribada eren rebuts per PAI PAI  BAND. Una vegada finalitzada la cursa , es van fer entrega dels premis als 3 millors temps en categoria infantil,  femenina i masculina de la  mà de la Sílvia Solé, consellera d’acció social del Consell Comarcal, el Ramon Xandri, regidor d’entitats de l’Ajuntament de Solsona i la Mònica Serra, presidenta del Sol del Solsonès.

En categoria infantil el millor temps va ser per Joan Coromina amb   11’13”, el segon per Eric Jané amb 11’25”, i el tercer per Abdel Azzi amb 11’26”.

La categoria femenina de 6 Km va ser encapçalada per Eva Pellicer amb un temps de 30’49”, el segon lloc va ser per Gemma Torres amb 31’43” i el tercer per Eva Torrent  amb 31’57”.

En la categoria femenina de 3 km va fer el millor temps la Cecília Sagarra  amb 17’17’’. El segon lloc va ser per Gemma Cases amb 20’53’’ i en tercer lloc va arribar la Leo Roure amb 20’54’’.

En la categoria masculina de 6 Km el guanyador va ser Miquel Alsina  amb un temps de 23’20’’. El segon lloc va ser per Rodrigo Folgar23’21’’ i el tercer lloc per Juanma Ayllón amb 27’59’’.

En la categoria de 3 Km el primer lloc va ser per Josep Pont amb 11’38’’, el segon Manel Porté amb 16’38’’ i el tercer per David Travesset amb 17’36’’

 També es va fer entrega d’un obsequi a la participant més jove, Mia Pavón de 2 anys d’edat que va fer el recorregut amb el seu pare i la  més gran, Maria March de 73 anys. Per acabar es va fer entrega dels premis que es van anar sortejant durant la cursa.

Volem agrair des d’aquí la col·laboració dels espònsors, Joel Feced (Mosca Puck), Laura López (Speaker), voluntaris dirigits pel Carlos Delgado, Pai Pai Band, autoritats i policia local per posar-nos la feina ben fàcil.

Gràcies a tots.