al contingut a la navegació Informació de contacte

Notícies

Visita Exposició "Tocats pel Cel"

Visita Exposició "Tocats pel Cel"

El Sol del Solsonès, aquest dimarts dia 8 de febrer, ha anat a veure l’exposició “ tocats pel CEL. Viu-la amb els cinc sentits”. Una exposició commemorativa del 25è aniversari del Centre d’Estudis Lacentans. Exposició molt recomanable! Us animem a visitar-la al Consell Comarcal del Solsonès. Moltes gràcies a la Neus Mujal, per la bona estona, l´explicació, la seva estima a la història, la seva escalfor i per l’obsequi del llibre que ens ha regalat! Gent que suma, espais enriquidors 🙏🏻

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK JUNTS PER AJUDAR A EL SOL DEL SOLSONÈS PER AL NOU CENTRE D’ACTIVITATS “UN RAIG DE SOL”.

LA FUNDACIÓ “LA CAIXA” I CAIXABANK JUNTS PER AJUDAR A EL SOL DEL SOLSONÈS PER AL NOU CENTRE D’ACTIVITATS “UN RAIG DE SOL”.

CaixaBank, a través d’una aportació econòmica de la Fundació “la Caixa”, ha mostrat el seu suport a l´entitat Sol del Solsonès. L´associació Sol del Solsonès que dóna servei des de fa dinou anys a persones amb malaltia mental i/o addiccions, està adequant les instal·lacions per la pròxima obertura del Centre d´activitats diürn "Un Raig de Sol". Un recurs destinat a oferir suport, assessorament i recursos emocionals als familiars que conviuen amb víctimes d´addiccions.

Regio 7 "Sol del Solsonès estrenarà el centre d'activitats diürn Un Raig de Sol en les properes setmanes"

Regio 7 "Sol del Solsonès estrenarà el centre d'activitats diürn Un Raig de Sol en les properes setmanes"

L'associació Sol del Solsonès estrenarà les properes setmanes el seu projecte més innovador, la creació de la comunitat terapèutica Un Raig de Sol. Tot i això l'estrena serà parcial perquè fins ara només s'ha realitzat la primera fase de les obres i, per tant, de moment, només funcionarà com a centre d'activitats diürn, i no s'hi podrà pernoctar. En l'equipament, situat a l'antic restaurant Font de Goters de Navès, s'hi oferirà suport enfocat a les famílies que conviuen o tenen al seu entorn persones que pateixen addiccions. Paral·lelament, l'associació treballa per aconseguir els fons necessaris per desenvolupar la segona fase de les obres, que ha de permetre que la comunitat terapèutica funcioni al 100%. En aquest sentit han fet una crida a la població per ajudar a recaptar fons. «Demanem suport econòmic per poder continuar amb les obres. El projecte va començar el 2018, però la manca de recursos i la pandèmia han suposat un endarreriment considerable respecte al que teníem pensat», assegura Isabel Verdejo, coordinadora de l'entitat solsonina. Un Raig de Sol oferirà recursos per a persones amb problemes d'addicions i potenciar uns hàbits de deshabituació, mentre que actualment, la seva seu (Sol del Solsonès) només treballa amb persones que ja han estat rehabilitades i es troben estables clínicament. Actualment Sol del Solsonès té 63 usuaris del club social per malalties mentals i/o addicions i 43 familiars als qui s'ofereixen recursos des de l'associació..

Document Actions